Copaci prăbușiți din cauza zăpezii şi vântului în județul Hunedoara

Copaci prăbușiți din cauza zăpezii şi vântului în județul Hunedoara

Copaci prăbușiți din cauza zăpezii şi vântului în județul Hunedoara.

Pompierii militari din Deva și Petroșani au fost chemați să înlăture copacii doborâți de vântul puternic și zăpadă.

Mai mulţi copaci s-au prăbuşit la pământ în Valea Jiului, din cauza căderilor de zăpadă. La Deva, din cauza vântului, două maşini aflate într-o parcare au fost avariate de un arbore căzut peste ele.

Pompierii militari din Petroşani şi Deva au intervenit la fața locului, au tăiat şi îndepărtat copacii aflaţi la pământ, a informat ISU Hunedoara.

În municipiul Petroşani a fost eliberată partea carosabilă a DJ 709, zona Parâng, de arbori căzuţi în urma precipitaţiilor sub formă de lapoviţă şi ninsoare, înregistrate noaptea trecută şi în luni dimineaţă. De asemenea, o altă intervenţie a pompierilor din Petroşani a avut loc pe str. Independenţei, pentru degajarea unui copac căzut pe trotuar, în apropiere de Şcoala generală nr. 6 din localitate. Pompierii din Deva au intervenit pe str. Carpaţi pentru a segmenta şi degaja un copac căzut pe două autoturisme parcate”, a precizat ISU Hunedoara pentru radiotimisoara.

Pentru judeţul Hunedoara a fost transmisă o informare meteorologică, valabilă până luni la ora 15,00, pentru intensificări de vânt, precipitaţii locale, iar în zonele montane precipitaţiile pot fi mixte.

CITEȘTE ȘI: Se oprește gazul în zona Calea Lipovei


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *