Controale și amenzi pentru nerespectarea restricțiilor impuse de pandemie, în județul Timiș

Controale și amenzi pentru nerespectarea restricțiilor impuse de pandemie, în județul Timiș

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U. Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat controale în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

CITEȘTE ȘI: Fără apă caldă și încălzire în centrul Timișoarei din cauza întreruperii curentului electric

La  controale au participat 312 forţe de ordine, fiind verificate 102 societăți comerciale, precum şi 112 mijloace de transport persoane, dintre care 29 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 1.500 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 66 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 13.250 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

După controale, polițiștii le amintesc timișenilor că:

“Vă aducem la cunoștință faptul că, purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise, precum și la locul de muncă și în mijloacele de transport în comun. Totodată, este interzisă circulația persoanelor nevaccinate, în afara locuinței sau gospodăriei, între orele 22.00-05.00.

Telefon pentru sesizări

Reamintim TELVERDE-0800800165/WHATSAPP 0755021218, numerele de telefon la care pot fi sesizate nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19. Pentru sănătatea proprie și a celor din jur, recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție dispuse de autoritățile sanitare, să poate masca de protecție și să evite, pe cât se poate, aglomerația”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Poliţiştii timișeni continuă acţiunile pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea oricăror evenimente negative.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Controale și amenzi pentru nerespectarea restricțiilor impuse de pandemie, în județul Timiș

 1. Buna ziua,
  Am vizitat in 12.11.21 restaurantul Caprice din Timisoara pentru a lua masa de pranz. Chelnerita cu masca de protectie sub nas, am atentionat-o si fara sa spuna nimic a incercat sa se conformeze dar nu a reusit. Am intrebat-o de ce nu ne-a intrebat nimeni de certificat verde?
  A raspuns ca se fac verificari…unde, cum si cand ????
  La o alta masa era un client ce servea masa. Ne-spus ca „oamenii batrani sa stea acasa”.
  Am dedus ca acel individ era bossul restaurantului!
  Este corect ca seful unui restaurant de desarvire a clientilor: sa fie obraznic cu clientii ?, sa incalce restrictiile impuse ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *