Controale și amenzi, în județul Timiș. Peste 70 de sancțiuni pentru nepurtarea măștii

Şofer reţinut la Timişoara, după ce a provocat un accident şi a fugit. Nu are nici permis

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U. Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășuratmai multe controale  în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

CITEȘTE ȘI: E iarnă adevărată în județul Hunedoara. Foto

La controale au participat 254 de forţe de ordine, fiind verificate 116 societăți comerciale, precum şi 213 mijloace de transport persoane, dintre care 56 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 1.500 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 76 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 25.000 de lei.

Dintre acestea, 75 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și o sancțiune pentru nerespectarea interdicțiilor privind circulația sau deplasarea.

„Vă aducem la cunoștință faptul că, purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise, precum și la locul de muncă și în mijloacele de transport în comun.

Totodată, este interzisă circulația persoanelor nevaccinate, în afara locuinței sau gospodăriei, între orele 22.00-05.00”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Reamintim TELVERDE-0800800165/WHATSAPP 0755021218, numerele de telefon la care pot fi sesizate nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Pentru sănătatea proprie și a celor din jur, recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție dispuse de autoritățile sanitare, să poate masca de protecție și să evite, pe cât se poate, aglomerația.

Poliţiştii timișeni continuă acţiunile pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea oricăror evenimente negative.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns