Controale în Timiș: 127 de sancţiuni în valoare totală de 40.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție, respectiv pentru nepurtarea măștii

controale

Controale în Timiș: 127 de sancţiuni în valoare totală de 40.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție, respectiv pentru nepurtarea măștii.

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

293 de forţe de ordine

În data de 01 octombrie a.c., la activităţi au participat 293 de forţe de ordine, fiind verificate 104 societăți comerciale, precum şi 131 de mijloace de transport persoane, dintre care 49 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 3500 de persoane.

CITEȘTE ȘI: Vreme frumoasă și răcoroasă, la final de săptămână

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 127 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 40.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii.

Având în vedere incidenta cazurilor Covid-19 raportat la 1000 de locuitori, politistii acționează în continuare pentru ca prevederile instituite sa fie respectate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *