Controale în Piața Dacia din Timișoara. Ce nereguli s-au găsit

act dacia1

Polițiștii locali din Timișoara au organizat o amplă acțiune de verificare a modului în care se respectă legislația pe linie comercială în Piața Dacia, în contextul în care, în ultima perioadă, în această zonă au fost efectuate controale și pe alte direcții, respectiv de ordine publică, inspecție comercială, autovehicule abandonate, mediu etc.

CITEȘTE ȘI: Blocarea examenului de rezidenţiat alungă absolvenţii. Mulţi dintre tineri au decis să plece din ţară

În cadrul ultimei acțiuni, au fost aplicate 15 sancțiuni sancțiuni cuprinse între 100 și 400 de lei pentru fapte precum expunerea mărfurilor în alte locuri decât cele stabilite, nemenținerea curățeniei la locul de vânzare, neafișarea documentelor care atestă calitatea de comerciant și neafișarea prețurilor la produsele comercializate.

Astfel de acțiuni sunt organizate periodic în toate cartierele și implicit în piețele din Timișoara, zonele rămânând în atenția oamenilor legii deoarece în aceste locuri există un flux continuu de cetățeni veniți la cumpărături, dar și comercianți care vin cu marfă din județ și din țară. Un alt aspect urmărit în cadrul acestor acțiuni este cel al cerșetorilor care se aciuează în zonele aglomerate și care pot deveni deranjanți pentru cetățenii care trec prin zonele respective.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *