Contracte de deszăpezire semnate pentru drumurile naționale și autostrăzile din Timiș

Contracte de deszăpezire semnate pentru drumurile naționale și autostrăzile din Timiș

Contracte de deszăpezire semnate pentru drumurile naționale și autostrăzile din Timiș.

Drumurile naționale și autostrăzile din județul Timiș au contracte pentru deszăpezire, anunță directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, Nicoleta Pordea, citată de radiotimisoara.

Există patru acorduri încheiate cu mai multe societăți, în funcție de nevoile din teren. Firmele au obligația să mobilizeze 174 de autoutilaje, atunci când este necesar, spune Nicoleta Pordea.

CITEȘTE ȘI: Din 30 octombrie, preșcolarii și elevii din Timiş intră în vacanța de toamnă

“Au fost încheiate și contractele subsecvente aferente aceste ierni, un contract pentru DN-urile administrate de secția Timișoara, în județul Timiș, aproximativ 550km, un contract pentru DN-urile administrate de secția Caransebeș în județul Timiș aproximativ 40km și două pentru autostrăzile administrate de secția autostrăzi, respectiv A1 de la Margina până la Arad aproximativ 110km și A6 de la Belinț până la Lugoj 10km”, mai spune Nicoleta Pordea.

Pe lângă utilajele contractate, DRDP Timișoara mai dispune de 32 utilaje proprii pentru deszăpezire. De asemenea, sunt asigurate stocurile de material antiderapant: peste 11 mii de tone de sare, 229 de tone de clorură de calciu și 10 de produs ecologic


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *