Continuă derularea proiectului „Școala ta în siguranță”. Prima oprire, Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara

Continuă derularea proiectului "Școala ta în siguranță”. Prima oprire, Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara

Continuă derularea proiectului „Școala ta în siguranță”. Prima oprire, Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara.

Anul trecut, Instituția Prefectului Județul Timiș a lansat proiectul pilot, alături de alte instituții colaboratoare, în unitățile de învățământ din județul Timiș.

Având un impact important în rândul elevilor, părinților și profesorilor, proiectul „Școala ta în siguranță” a fost prezentat la nivel național, iar în prezent face parte din legea educației, fiind astfel preluat și implementat și de celelalte județe din țară.

„Am convocat comisia județeană pentru siguranță școlară și am stabilit să reluăm proiectul, urmând ca echipele mixte să desfășoare săptămânal activitățile de prevenire și combatere a violenței în mediul școlar urban și rural din județul Timiș, prin întâlniri eficiente cu profesorii, elevii și părinții”, declară subprefectul de Timiș, Sorin Ionescu.

Unitatea de învățământ prevăzută în derularea proiectului pentru această săptămână este Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara.

„La școală și nu numai, elevii, dar și cadrele didactice, trebuie să se simtă în siguranță. Am făcut un apel către reprezentanții instituțiilor colaboratoare în proiect, ca pe lângă obiectivele inițiale ale proiectului, să fie acordată o importanță sporită activităților de combatere a consumului de droguri și a altor substanțe interzise și a conștientizării repercursiunilor și a pericolului la care elevii se pot expune”, a mai adăugat subprefectul Sorin Ionescu.

CITEȘTE ȘI: Firma care repară acoperișul căminului cultural din Bethausen cu muncitori la negru a primit o amendă de 100.000 de lei


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *