Continuă acțiunile de ridicare a autovehiculelor abandonate

Continuă acțiunile de ridicare a autovehiculelor abandonate

Polițiștii locali din Timișoara continuă acțiunile de identificare și de luare a măsurilor legale referitoare la autovehiculele abandonate pe domeniul public.

De la începutul anului au fost înregistrate sesizări cu privire la 210 autovehicule abandonate sau fără stăpân care ocupă locurile de parcate în mai multe zone din oraș, în multe cazuri transformându- se în focare de infecție. A fost verificată și soluționată situația a 265 de autovehicule, atât din cele constatate anul acesta, cât și aflate în procedură de la finalul anului trecut, 174 de autovehicule fiind ridicate de proprietari ca urmare a demersurilor efectuate de polițiștii locali, alte 14 fiind ridicate împreună cu lucrătorii SDM.

De asemenea, au fost aplicate 15 sancțiuni de câte 1.000 de lei fiecare unor proprietari de astfel de autovehicule care au refuzat să-și ia de pe domeniul public autovehiculele aflate în această situație.

Cetățenii pot sesiza în continuare astfel de aspecte la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 ori la adresa de email [email protected], dacă au cunoștință că autovehiculele în cauză sunt abandonate în locațiile respective pe peste un an, așa cum prevede legea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns