Consulul spaniol, la al doilea mandat în Timișoara

Președintele Consiliului Județean Timiș Călin Dobra și prefectul Eva-Georgeta Andreaș au primit vineri, la Palatul Administrativ, vizita consului onorific al Spaniei la Timișoara, Jose Miguel Vinals Arino.

Întrevederea a fost ocazionată de începerea celui de-al doilea mandat de patru ani în funcția de consul onorific al Spaniei la Timișoara a domnului Jose Miguel Vinals Arino.

“Doresc să vă felicit pentru activitatea desfășurată în primul dumneavoastră mandat și să vă asigur de întregul sprijin al Consiliului Județean Timiș în derularea de activități în parteneriat.

Consider că unul dintre obiectivele noastre comune trebuie să fie stabilirea unui acord de colaborare între județul Timiș și o regiune din Spania, pe modelul altor parteneriate pe care județul nostru le are cu diverse regiuni din Europa“, a spus Călin Dobra.

Prefectul Eva-Georgeta Andreaș a prezentat activitățile derulate până în prezent de Consulatul Onorific al Spaniei împreună cu autoritățile din Timiș. În cadrul întâlnirii s-a mai discutat despre promovarea județului nostru și atragerea investitorilor străini, care să dezvolte afaceri în Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Consulul spaniol, la al doilea mandat în Timișoara

Lasă un răspuns