Consultații stomatologice gratuite în Timișoara și Lugoj

dentist copii

Societatea Națională de Cruce Roșie din România, în parteneriat cu o firmă de produse destinate igienei orale, desfășoară, până în data de 10 iunie, un program destinat înfrumusețării zâmbetului noii generații.

În județul Timiș, consultațiile stomatologice gratuite vor avea loc în Timișoara, în data de 5 mai, la Școala Gimnazială nr. 7 ”Sfânta Maria”, iar în Lugoj, în 6 mai, la Școala Gimnazială ”Anișoara Odeanu”.

Activitățile sunt dedicate copiilor din clasele primare și se vor desfășura între orele 9 și 13.

Pentru a participa la consultații, este necesar ca elevii să fie programați în prealabil și să fie însoțiți de un părinte sau un tutore legal.

De asemenea, copiii vor avea parte de lecții de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roșii, dar și de puțină joacă cu Doctor Măseluță.

Anul trecut, peste 1.500 de elevi din țară au participat la acest program, beneficiind de consultații stomatologice gratuite și de recomandări.

”Răspunsul pozitiv primit atât de la copii și părinți, precum și de la reprezentanții școlilor, ne-a convins, dacă mai era nevoie, că astfel de programe sunt extrem de necesare în România”, a spus Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roșie Română.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns