Constantin Duma duce „Revoluția” timișoreană la Photometria Festival, Greece

Constantin Duma duce "Revoluția" timișoreană la Photometria Festival, Greece

Constantin Duma a expus în cadrul Photometria Festival, Greece, lucrările sale de la revoluția din ’89! Artistul timișorean a imortalizat pentru eternitate Revoluția din 1989 și astăzi este, probabil, cel mai activ fotograf de știri și evenimente din presa locală și a câștigat numeroase premii.

În Grecia, Constantin Duma prezintă fotografii inedite, care surprind imagini din zilele dramatice, din oraşul martir Timişoara, locul izbucnirii Revoluţiei.

„Revoluția” este titlul expoziției fotografului timișorean, acesta expunând între 25 septembrie și 3 octombrie. Expoziția este organizată în colaborare cu Festivalul Imagine Timișoara.

Photometria Festival – Greece are ca tema în acest an “(Un)lucky (R)evolution”, expoziția fiind deschisă în perioada 20 septembrie – 3 octombrie.

Evenimentul are loc sub egida Ministerului Culturii și Sportului, Municipalitatea Ioannina, Centrul Cultural Ioannina și Regiunea Epir și găzduiește 45 de artiști în 11 locuri de expoziție din Ioannina, cu un program variat de activități pentru copii mici, fotografi și prelegeri la nivel înalt.

După încheierea festivalului, expozițiile selectate călătoresc în multe orașe din Grecia și din străinătate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *