Consiliul județean a votat bugetul Timișului. Conducerea instituţiei consideră că banii au fost alocați în mod echilibrat

Aleșii timișeni s-au întrunit luni în ședință extraordinară pentru a decide cum vor fi cheltuiți banii județului pe anul în curs. Întrunirea a fost pregătită în prealabil, iar eventualele obiecții au fost rezolvate, cu unele excepții, înainte de a se ajunge în fața publicului, astfel că votul a fost covârșitor majoritar în favoarea propunerilor executivului.

Bugetul total al Consiliului Județean Timiș se ridică la 677 de milioane de lei, din care două treimi sunt dedicate secțiunii de funcționare, iar restul de 225 de milioane, investițiilor.

La acest capitol se află pe listă, în afara obiectivelor care trebuie continuate, mai multe investiții noi: mutarea Clinicii de psihiatrie, Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități „Speranța”, restaurarea Palatului Baroc, mai multe centre de colectare a legumelor și fructelor, precum și o pistă de caiac-canoe pe Lacul Surduc.

Detalii în ziarul tipărit „Renaşterea bănăţeană” de marţi, 21 martie!


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Consiliul județean a votat bugetul Timișului. Conducerea instituţiei consideră că banii au fost alocați în mod echilibrat

  1. NA: din 225 milioane investitii – vine cam asa:
    – 20% vrea partidul – adica 45 milioane;
    – 20% vrea presedintele, consilierii, ailalti … – adica inca 45 bulioane;
    – 135 mulioane se investesc … din care matematic raman DOAR 113,45 milioane, restu’ fiind TVA …
    No, GATA, care e punctul 2 pe ordinea de zi?

Lasă un răspuns