Consiliul Judeţean Timiș va construi un heliport, până la finalul anului

Consiliul Judeţean Timiș va construi un heliport, până la finalul anului

Consiliul Judeţean Timiș va construi un heliport, până la finalul anului.

Consiliul Judeţean Timiş va avea un heliport, până la sfârşitul anului, pe un teren al Aerodromului Cioca.
Heliportul va putea primi cel mai mare elicopter aflat în dotarea Forţelor Aeriene ale Armatei Române. De asemenea, pe heliport vor putea ateriza şi elicopterele americane, achiziţionate recent de Ministerul Apărării Naţionale, care vor sprijini operaţiunile de salvare de tip Medevac, respectiv SMURD, spune Viorel Coifan, consilier personal al preşedintelui CJ Timiş.

CITEȘTE ȘI: 50 de magazine Auchan din țară au fost amendate de ANPC cu 750.000 lei. 14 magazine au fost închise temporar

“Azi s-a semnat contractul între cei care au câştigat licitaţia şi Direcţia de prestări servicii din subordinea CJ Timiş. Este vorba despre construcţia platformei pentru heliport (21x21m) dimensionată pentru a primi cel mai mare elicopter din dotarea Forţelor Aeriene ale Armatei Române, dar şi elicopterele americane achiziţionate recent de Ministerul Apărării Naţionale. Aceasta înseamnă un mare ajutor pentru operaţiunile de salvare de tip Medevac, respectiv SMURD”, a precizat Viorel Coifan.
Pe 4 octombrie va avea loc predarea de amplasament către constructor, va urma amenajarea de şantier şi, potrivit contractului, în luna decembrie va fi gata lucrarea. Valoarea investiţiei este de 180.000 de lei.

radiotimisoara

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *