Consilier la Camera Deputaţilor, scandal în trafic cu un poliţist: ‘Hai că îţi arăt eu ţie!’. VIDEO!

consilier scandal trafic

Un şofer, care s-a recomandat a fi consilier în cadrul Camerei Deputaţilor, a ameninţat un poliţist rutier care l-a oprit în trafic pentru a-i da o amendă pentru staţionare neregulamentară.

CITEȘTE ȘI: Stadionul nou din Timișoara a intrat în licitație

Lucian Rădulescu, director al CSM Ploieşti şi consilier al deputatului Laura Moagher, a fost filmat cu un bodycam, în timpul unui control în trafic, conform observatortv.ro

Imaginile filmate de camera montată pe uniforma unui poliţist au fost făcute publice de Marian Godină, pe Facebook, şi au fost urmărite de peste 200.000 de oameni în mai puţin de o oră.

Comuna Păulești, județul PrahovaRomânia trebuie să se schimbe, iar astfel de cazuri să nu mai existe!Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru tine. Începi să arunci legitimația și să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt și polițiști care nu se tem.

Publicată de Marian Godina pe Marţi, 3 septembrie 2019

Consilierul de la Camera Deputaţilor a fost oprit de un echipaj de Poliţie în comuna Păuleşti din Prahova pentru că ar fi staţionat neregulamentar. Un poliţist i-a solicitat documentele şi apoi l-a anunţat că trebuie să îl amendeze pentru staţionare neregulamentară.

În acel moment, Lucian Rădulescu s-a enervat şi i-a arătat poliţistului o legitimaţie de consilier la Camera Deputaţilor.

‘Hai să îţi arăt eu ceva. Nu cred că vrei să intri în conflict cu mine. Ia colea! Nu cred că vrei să intri în conflict cu mine. Încerci cu mine d-astea? Dă-mi amendă, fă ce vrei tu. Încerci cu mine d-astea? Jur! Fă ce vrei tu, dă-mi amendă. Hai că îţi arăt eu ţie. Aştept pe unul să-mi bage gazele în **** mea’, a fost reacţia lui Rădulescu.

„Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru tine. Începi să arunci legitimația și să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt și polițiști care nu se tem”, a scris Marian Godină pe Facebook.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Consilier la Camera Deputaţilor, scandal în trafic cu un poliţist: ‘Hai că îţi arăt eu ţie!’. VIDEO!

Lasă un răspuns