Condamnat pentru tentativă de omor și eliberat condiționat, a violat o fetiță de opt ani, la Lugoj. Ce pedeapsă îl așteaptă

Judecatorii lugojeni au pronuntat prima sentință în cazul individului care, vara trecută, a violat o fetiță de numai 8 ani. Barbatul, de 47 de ani, care s-a stabilit în localitatea Hezeriș, a fost eliberat din pușcărie în 2017, după ce a fost condamnat pentru o tentativă de omor.

CITEȘTE ȘI: Au început, la Timișoara, să crească pomi din asfalt? Nu, dar lipsesc capace de canal

Acum, magistratii lugojeni l-au condamnat la noua ani de inchisoare. Procurorii au strans probe prin care au demonstrat ca in data 21.08.2020, în jurul orei 20.00, în timp ce se afla la balta de pescuit „Pescărușul”, de la marginea Lugojului, bărbatul a întreținut un raport sexual minora, care avea la acea dată vârsta de 8 ani și 3 luni. Asta după ce mai comisese un viol, la începutul verii anului 2020, la o stână de pe raza satului Hezeriș, au mai anunțat magistrații. La pedeapsa de nouă ani de închisoare, judecătorii au mai adaugat și un rest de pedeapsă de 1376 de zile de la prima condamnare, astfel că individul va sta după gratii aproape 13 ani. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Sursa. lugojinfo.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
GlumeBune 6 aprilie 2021
Rromâni nu comentează despre violator, el voiește viol la kur și dumnelui! Igen