Condamnare pentru agresoarea unei procuroare din Timişoara

agresoare

Maria Mirabela Nuțu, femeia care, în urmă cu cinci luni, a lovit un procuror într-o sală de judecată din Timișoara a fost condamnată la un an și șase luni de închisoare cu executare.

Femeia, în vârstă de 28 de ani, a recurs la acest gest în timpul unui proces în care era judecată pentru tâlhărie.

După ce procurorul de caz – Loredana Macrea, de la parchetul local din Timișoara – a susținut, în fața completului de judecată, temeiurile de drept pentru arestarea preventivă a inculpatei, aceasta s-a repezit la magistrat și a lovit-o cu mâinile încătușate.

A fost imobilizată de forțele de ordine și trimisă din nou în judecată, pentru ultraj judiciar. Ancheta penală s-a derulat rapid în raport cu alte cauze penale – reținere, arestare, trimitere în judecată și condamnare – finalizându-se în nici o jumătate de an.

Pe lângă pedeapsa principală, instanța a obligat-o pe inculpată și la plata sumei de 3.000 de euro reprezentând daune morale pentru victimă. Nici una dintre părți nu a fost însă mulțumită de sentință.

Inculpata, victima, dar și parchetul local au formulat câte o cale de atac, cazul urmând să se judece la Curtea de Apel Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns