Concurs județean de colinde și cântece de Crăciun, pentru elevii timișeni

Concurs județean de colinde și cântece de Crăciun, pentru elevii timișeni

Inspectoratul Școlar Județean Timiș, în parteneriat cu Liceul de Artă ”Ion Vidu” din Timișoara, organizează cea de-a XXI-a ediția a Concursului județean de colinde și cântece de Crăciun.

Concursul, adresat elevilor, se desfășoară pe trei niveluri – primar, gimnazial și liceal -, cuprinzând două secțiuni – muzică vocală și muzică instrumentală. Potrivit organizatorilor concursului, participanții vor putea prezenta o singură lucrare, de maximum 5 minute, din toate genurile muzicale, specifică Sărbătorii Nașterii Domnului. Înregistrările lucrărilor muzicale, împreună cu link-ul de Youtube vor fi transmise în intervalul 13-16 decembrie, pe adresa de e-mail corespunzătoare secțiunii alese. Pentru a putea participa la concurs, candidații vor completa un formular de înscriere (după modelul prezentat mai jos), în format word, pe care îl vor expedia pe adresele: [email protected] (pentru muzică vocală), respectiv [email protected] (pentru muzică instrumentală).

fisa inscriere concurs

Un profesor poate participa cu elevii pe care-i coordonează la o singură secțiune. Cadrele didactice care desfășoară activități în mai multe școli pot participa cu elevii din aceste unități de învățământ. Nu se admit mai mult de doi coordonatori pe un interpret. Elevii vor putea fi acompaniați.

Se vor acorda premiile I, II, III și mențiuni pentru fiecare secțiune, pe categorii de vârste – învățământ primar, gimnazial și liceal.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns