Concurs internațional dedicat tinerilor pasionați de cultura japoneză, organizat la Timişoara

Concurs internațional dedicat tinerilor pasionați de cultura japoneză, organizat la Timişoara

Facultatea de Litere, Istorie și Teologie din cadrul Universității de Vest Timișoara a pregătit, pentru tinerii pasionați de cultura japoneză, un concurs internațional, la finalul căruia câștigătorii premiilor I, II și III vor vor beneficia de gratuitate la înscrierea la procesul de admitere a facultății.

”Japan, the Cool and I” este destinat elevilor din clasele XI-XII-a (din România și din alte țări din Europa), care au cunoștințe de limbă engleză la nivel minim B2.

Probele vor cuprinde două secțiuni: o parte de creație, cuprinzând o serie de opțiuni care pot fi consultate pe link-ul https://litere.uvt.ro/wp-content/uploads/Regulament-Japan-2022.pdf, și un eseu tematic, care va fi realizat după ce participanții vor avea de parcurs fie un videoclip, un text literar japonez sau un citat dintr-un autor sau gânditor japonez, după regulile stabilite de organizatori, anunțate pe pagina de web dedicată.

CITEŞTE ŞI: 80 de artefacte arheologice, susceptibile de a face parte din patrimoniul cultural egiptean, descoperite de polițiștii de frontieră în bagajele a doi cetățeni libanezi

Desfășurarea acestui concurs va fi în format hibrid (online și față în față). Înscrierea participanților va avea loc între 1-5 octombrie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *