Concurs de dramaturgie pentru adolescenți

teatru 10

Tinerii pasionați de teatru au acum ocazia de a-și face cunoscute abilitățile în domeniul creativității participând la Concursul de dramaturgie pentru adolescenți New Drama, organizat de Teatrul Excelsior București.

Concursul se adresează acelora care doresc să-și exerseze tehnicile de scriere dramatică, întruchipând o poveste care să prindă contur într-un act dintr-o piesă de teatru.

Textele, împreună cu formularul de înscriere la concurs vor putea fi trimise pe adresa de e-mail [email protected] până la data de 15 mai.

În urma jurizării de către o comisie formată din profesioniști, vor fi alese șase piese care vor ajunge în faza finală a proiectului, constând într-un workshop pentru cei șase autori finaliști susținut de regizori și dramaturgi cunoscuți, spectacole de lectură cu aceste piese și jurizarea concursului.

Piesa desemnată câștigătoare va fi pusă în scenă și va intra în repertoriul Teatrului Excelsior începând cu stagiunea 2021-2022. Informații suplimentare pot fi obținute pe site-ul www.teatrul-excelsior.ro.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns