Concurs de desene şi compuneri pentru copii, lansat de Muzeul de Artă din Timişoara

Concurs de desene şi compuneri pentru copii, lansat de Muzeul de Artă din Timişoara

Muzeul Național de Artă Timișoara organizează în cadrul proiectului „Zilele Județului Timiș” concursul de desene și compuneri cu tema „mnArTimiș – Joc de imaginație”.

Competiţia se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 – 15 ani și cuprinde două secțiuni: desen/pictură și povești/compuneri, fiecare dintre secțiuni fiind împărțită pe două grupe de vârstă, și anume 5 – 10 ani și 11 – 15 ani.

Lucrările vor fi inspirate din vizite la muzeu și pot cuprinde obiecte îndrăgite de copii și tineri în vizite de documentare, imagini ale amintirilor vizitelor la muzeu, felul în care Muzeul Național de Artă este văzut de copii. Termenul – limită pentru depunerea lucrărilor (fizică sau online) este 26 iulie 2021, ora 12.

Marți, 27 iulie 2021, ora 19, 30, în curtea Muzeului Național de Artă Timișoara de pe str. Florimund de Mercy, vor avea loc vernisajul expoziției și festivitatea de premiere.

Lucrările participante vor fi prezente în expoziție și promovate online, pe canalele de social media ale muzeului. Proiectul „mnArTimiș- Joc de imaginație” se adresează elevilor și cadrelor didactice din Timișoara și din județul Timiș, publicului iubitor de artă, tradiții și obiceiuri, scopul acestuia fiind promovarea patrimoniului material și imaterial specific zonei noastre, văzut prin ochii copiilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns