Concert caritabil la Biserica Betania din Timişoara

Concert caritabil la Biserica Betania din Timişoara

Biserica Adventistă Betania din Timişoara va găzdui vineri, 4 decembrie, la ora 19, un concert caritabil susţinut de Corul AMiCUS Timișoara, dirijor Lucian Onița, Grupul Harmony, dirijor Ciprian Crișan, soprana Maria Virginia Onița şi flautistul Ștefan Szekely.

”Perioada lunii decembrie e acaparată de lumini, sărbători și cadouri. Uneori totul ne pare atât de frumos atunci, încât ne face să trăim cu falsa impresie că lucrurile presărate cu sărbătoare ajung peste tot. Ne străduim să găsim și să creem lucruri și momente mai speciale pentru cei dragi și ne lăsăm prinși de agitația momentului. Anul acesta vrem să încurajăm o perspectivă diferită a sărbătorilor de iarnă.

<<Ridică-te și umblă>> este o asociație care își propune realizarea unui climat de familie între persoanele cu dizabilități și voluntari, uniți prin prietenie, suferință, credință, mărturia vieții, misiune și dragoste. Persoanele prezente, dar nu numai, vor avea posibilitatea să doneze anumite sume de bani care se vor îndrepta către asociația <<Ridică-te şi umblă>>.

De ce? Pentru că ne dorim să le reamintim oamenilor că adevăratul scop al sărbătorilor de iarnă nu sunt luminile sau cadourile. Adevăratul scop e Isus. El a umplut întreg pământul de bucurie și tot cerul a cântat la nașterea Lui. Vrem să cântăm și noi de data aceasta.

Și prin cântecul nostru vrem să-I aducem mulțumire și să-i ajutăm și pe ceilalți să-L iubească așa cum am învățat noi să-L iubim. Din iubire vrem să naștem iubire. Pentru cei din <<Ridică-te si umblă>>, pentru AMiCUS şi în primul rând pentru El”, transmit organizatorii concertului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns