Concediu cu ghinion. Un panou publicitar a căzut exact peste mașina unei familii din vestul țării

Pentru o familie din Arad, ghinionul i-a urmat în concediu, la Băile Felix, unde aceștia au mers să se relaxeze. Duminică seara, informează ghidularadean.ro, un panou publicitar a căzut exact peste locul unde era parcată mașina familiei din Arad.

Autoturismul lor, un Audi, a fost avariat, duminică după amiaza, după ce panoul publicitar ,de dimensiuni mari care era amplasat la intrarea în staţiunea Băile Felix a căzut direct peste mașină.

În urma incidentului, portbagajul a fost serios avariat, scrie ebihoreanul.ro . Din fericire, în acel moment în autoturism nu se afla nicio persoană.

Arădenii erau în ultima lor zi de concediu în stațiunea din Băile Felix. Când s-au întors la maşină au găsit-o sub imensul panou publicitar care promovează hipermarketul Kaufland.

 

„Aşteptăm să vină firma care deţine panoul. Vom cere despăgubiri. Mi se pare aberant ca panoul să nu fie bine ancorat”, a spus Simona Blaj, femeia pățită.

La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii din Băile Felix, care au declanşat cercetări în cauză.

 

sursa text și foto : ebihoreanul.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Concediu cu ghinion. Un panou publicitar a căzut exact peste mașina unei familii din vestul țării

  1. „Ghinionul” in acest caz a fost ajutat din ambele parti. Panoul neancorat si pus prea aproape de carosabil, masina parcata pe iarba, probabil umbra panoului a fost tentanta. Succes la proces, nu va fi chiar simplu.

Lasă un răspuns