Comunele timișene, fără bani după rectificare

grindeanu 5

După o creștere economică peste așteptări, care a atins în trimestrul al doilea al anului șase la sută, marcând cel mai bun rezultat în acest plan din Uniunea Europeană, satele României tot fără bani rămân.

„Ar fi fost de așteptat”, consideră președintele Consiliului Județean Timiș, Sorin Grindeanu, „ca această creștere să fie reflectată în rectificarea bugetară, în banii pentru echilibrare, în sumele defalcate, dar nu a venit nimic, nici un leu, în nici un județ, nu mă refer doar la Timiș, că nu suntem noi mai cu moț.

Singurele sume care au venit au fost pentru echilibrare pe învățământ, pentru salarii, unele pentru căminele de bătrâni și ceva pentru asistență socială.

Guvernul a promis la începutul anului că va regla problemele bugetare la rectificare, dar nu s-a reglat nimic.

Nu văd unde merge creșterea economică de șase la sută, nu văd unde este, pentru că la mine e coadă de primari tot timpul și au nevoie de bani”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Comunele timișene, fără bani după rectificare

  1. V-am votat!!! de ce nu demisionati?? ce rost mai are sa stati pe functie daca nu aveti nici o putere de decizie decat sa ne comunicati deciziile miticilor!! ptr politicieni orice an in scaun e prosperitate ptr noi fiecare zi este o pierdere ” batuta pe loc in mocirla ”
    iar decizia cu cantarul la Alios e ffbuna! dar pun pariu ca acest cantar se va strica in max o luna!! si totul va intra in normal adica : sosele distruse si petecite de firme de doi roni, camioane conduse de soferi profesonisti cu atitudine criminala in trafic, etc. lupta e grea, va doresc succes, va sprijin cu un gand bun!!
    accesul la autostrada A1 nu e prin Dumbravita!! analizati ce au facut aradenii!! sa te poti duce din Aradul Nou in zona comerciala nord,,,complex expozitional….dedeman…. in zece minute e ceva minunat! iar daca intre timp ti-ai adus aminte ca ai treaba in centru cobori la aeroport!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *