Comunele Giroc, Moșnița Nouă și Ghiroda ies din carantină, Dumbrăvița rămâne încă 7 zile

Comunele Giroc, Moșnița Nouă și Ghiroda ies din carantină, Dumbrăvița rămâne încă 7 zile

Autorităţile au decis să prelungească măsura carantinei pentru localitatea Dumbrăviţa, pentru o perioadă de 7 zile, întrucât rata de infectare cu noul coronavirus după 14 zile a rămas mare, ajungând sâmbătă la 8,54 cazuri la o mie de locuitori. Comunele Giroc, Moşniţa Nouă şi Ghiroda vor ieşi din carantină, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ora 24, pentru că rata de infectare a scăzut.

”În urma avizului favorabil carantinării dat de INSP, azi la ora 12,30, subprefectul Mircea Băcală a convocat ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în cadrul căreia s-a votat prelungirea măsurii de carantinare, pe o perioadă de 7 zile. Astfel Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a emis hotărârea pentru prelungirea carantinării localității Dumbrăvița.

Hotărârea va fi transmisă de urgență către Centrul Național de Coordonarea și Conducere a Intervenției în vederea emiterii ordinului șefului Departamentului pentru Situații de Urgență pentru prelungirea carantinei în localitatea Dumbrăvița. Măsura de carantinare intră în vigoare de la data și ora prevăzută în Ordinul șefului DSU”, se arată în comunicatul Prefecturii Timiș.

Sâmbătă, la Dumbrăviţa, rata de infectare cu virusul SARS CoV-2 este de 8,54 la o mie de locuitori,la Moşniţa Nouă – 7,50, la Ghiroda – 6,52, la Giroc – 5,59.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns