Comuna cu cel mai puțin asfalt din întreg județul Timiş

otelec 2

O primărie timişeană a depus cinci proiecte pentru care a solicitat finanțare de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, din care doar unul a fost aprobat. Nu însă și cele de infrastructură.

La ora actuală, probabil că pe străzile din cele două sate componente, Otelec (centrul de comună) și Iohannisfeld, există cel mai puțin asfalt, pentru că nu putem spune că nu este defel, aceste sate fiind traversate de drumul județean DJ 59B.

Dacă modernizarea străzilor rămâne în continuare visată de localnici, pentru ca așteptarea să le fie mai ușoară există totuși o mică veste bună care vine de la primărie. Autoritatea publică va asfalta din fonduri primite de la consiliul județean o porțiune de drum interior în Otelec, de 600 de metri, respectiv de la biserică la terenul de sport, urmând ca, anul următor, să asfalteze o lungime similară și în satul aparținător.

Această veste vine la pachet cu faptul că se pot vedea cu ochiul liber, la intrarea în Iohannisfeld, lucrările începute de modernizare a drumului județean DJ 693B, respectiv asfaltarea unei porțiuni de șapte kilometri până în satul vecin Ivanda, legătura între acesta și DJ 593 fiind realizată anterior.

De menționat că dacă aceasta din urmă este în format îngust, de numai patru metri, porțiunea la care se lucrează va avea lățimea normală, de șase metri, plus margini pietruite de câte jumătate de metru.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Comuna cu cel mai puțin asfalt din întreg județul Timiş

  1. Lățimea ,,normală”, a unei benzi de circulație, este de 3,5 m !!! Rezultă, o lățime ,,normală”, de 7 m !!!

Lasă un răspuns