Competiţii la foc continuu pentru sportivii de la Iguana Fight Team

Iguana 1

Ultimele două weekend-uri au fost extrem de aglomerate pentru sportivii de la Iguana Fight Team Timişoara.

Aceştia au participat la competiţii pro şi de amatori de kick-boxing şi jiu-jitsu brazilian organizate pe plan intern şi peste hotare. La Gyula, Daniel Micu a reuşit un KO spectaculos în finalul primei reprize, chiar pe gong, ridicând spectatorii în picioare.

Tot în Ungaria, colegul său Dragan Boţ a făcut egal după o repriză suplimentară cu un favorit local, iar Dănuţ Coştoi a pierdut meciul pentru centura europeană. Cei trei au luptat pe reguli de kick-boxing.

Iguana 2Mult mai aproape de casă, mai exact la Moşniţa Nouă, la Cupa Tamashyi, întrecere ce a avut loc sâmbătă în sala de sport a comunei aflată lângă Timişoara, elevii antrenorului Marius Crainic au cucerit patru medalii de aur, trei de argint şi centura categoriei 35 de kilograme.

Cea din urmă performanţă, realizată tot în ringul de kick-boxing, i-a aparţinut lui Marian Dudu, care deţine în prezent două centuri.

În fine, la jiu-jitsu brazilian, clubul Iguana Fight Team fiind afiliat la Mill Hill BJJ Londra, o organizaţie a cărei activitate este coordonată la nivel internaţional de head-coach Nicholas Brooks, iar în România de Alexandru Mihuţ, sportivii Ion Surdulescu a cucerit centura la categoria 90 de kilograme, iar Florin Ministru pe cea de la 80 de kilograme. Şi totalul arată bine – două medalii şi patru de argint!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns