Colterm va închide casieria de pe strada Oituz

casieriile

Cele mai recente puncte de lucru ale Colterm, deschise în cele două mall-uri timișorene, au devenit pe deplin funcționale.

De acum, clienții pot să achite facturile pentru energia termică și la cele două casierii deschise în Iulius Mall și Shopping City.

Aici pot fi făcute plăți rapid în intervalul orar 10-22, în numerar sau cu cardul. Pentru o perioada limitată de timp, va mai funcționa și casieria de pe str. Oituz nr. 3, dar aceasta se va închide în următoarea perioadă.

Metoda de plată prin platforma MyColterm sau plățile prin transfer bancar în contul imprimat pe factură sunt celelalte metode pentru cei care doresc să scape de grija facturilor cu doar câteva click-uri, chiar de acasă.

De asemenea, facturile pot fi plătite prin depunerea banilor direct în contul Colterm, la orice bancă din Timișoara, sau la stațiile OMV de pe strada Arieș, Bd. Republicii, Calea Aradului, bd. 16 Decembrie, Calea Sever Bocu, Calea Dorobanților, Bd. Eroilor, stațiile Petrom de pe Calea Torontalului și Calea Șagului, la Raley Aeroport și în magazinele InMedio.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns