Colterm spune că toate punctele termice sunt alimentate cu apă, dar a intervenit și o defecțiune

Colterm spune că toate punctele termice sunt alimentate cu apă, dar a intervenit și o defecțiune

„În această seară, 29 octombrie, începând cu ora 20, toate punctele termice ale COLTERM erau alimentate cu apă caldă, la parametrii de funcționare.

În ceea ce privește alimentarea cu căldură, încă sunt în curs de deschidere mai multe puncte termice urmând ca, după ora 23, toți abonații sistemului centralizat de termoficare să beneficieze de căldura în calorifere, la parametrii optimi.

Din păcate, la PT 92 a intervenit o avarie, locuitorii de pe străzile Oglinzilor și Orion (arondate acestui punct termic), nu vor beneficia de căldură până mâine dimineața”, a comunicat Colterm, vineri seara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Colterm spune că toate punctele termice sunt alimentate cu apă, dar a intervenit și o defecțiune

  1. Colterm spune ca… Primarul spune ca… Realitatea este ca, cel puțin la mine în zona (Mărăști), azinoapte la ora 1 s-au dezmorțit caloriferele, vag de tot. Adică nu mai sunt reci, dar nu sunt calde. Cât despre apa calda, nici vorba! Nici măcar nu curge apa la robinetul de apa calda. Dacă nu sunt capabili sa asigure apa calda în parametri normali, măcar sa facă un program, de exemplu 7-10 și 19-22, sa îl anunțe, sa știm și noi când ne putem spala. Sau sa ne debranseze, pentru ca nu vom plăti facturi pentru ceva ce ei SPUN ca avem,iar noi ne vom descurca fiecare, individual. Înțeleg ca acum nu se fac debransari. De ce? Vor sa încaseze bani pentru ceva ce nu exista, probabil. Ceea ce, din nou, este mizerabil! 

Lasă un răspuns