Colterm dă drumul la încălzire, marţi, în toată Timişoara! Ce li se cere abonaţilor?

Fără apă rece, apă caldă și căldură, joi, pe opt străzi mari și late din Timișoara

Colterm dă drumul la încălzire, marţi, în toată Timişoara! Ce li se cere abonaţilor?

Începând de marți, 04.10.2022, Colterm porneşte sezonul de încălzire 2022-2023, cu precizarea că se va furniza căldură în tot orașul, la parametrii corelați cu temperaturile exterioare, a informat societatea.

„În acest sens, adresăm, încă o dată, asociaţiilor de proprietari şi celorlalți utilizatori, rugămintea să deschidă vanele de branşament, iar locatarii care încă lucrează la instalaţiile interioare şi au golit apa din instalaţii să-şi finalizeze lucrările şi să permită încărcarea acestora în condiţii de siguranţă, atât pentru ei cât şi pentru vecini.

CITEŞTE ŞI: Colterm opreşte apa caldă pe mai multe străzi din Timişoara: Aleea Sănătății, Martir M. Ciopec, Calea Martirilor, Martir C. Vârcuș, Versului, Martir I. Stanciu

De asemenea, le adresăm solicitarea să nu mai efectueze lucrări care să necesite descărcarea lor și, totodată, să anunţe la dispeceratul Colterm S.A., la numerele de telefon 0256-494.133; 0756.061.468 sau pe adresa de e-mail [email protected], eventualele probleme apărute la contoarele de energie termică (cabluri rupte, termorezistenţe distruse, contor inundat etc.) pentru a putea interveni operativ în soluţionarea lor. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis Colterm.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Colterm dă drumul la încălzire, marţi, în toată Timişoara! Ce li se cere abonaţilor?

  1. URA!!! Ca si iarna trecuta???Pardon DOMINIC FRITZ si LASCAU 3 NOAPTEA au inchiriat o gara si au cumparat 10000 tone de praf de la Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *