Colibe improvizate în spatele Casei Tineretului. Vezi din ce județe provin cei care locuiau acolo

colibe

Polițiștii locali au acționat zilele trecute, împreună cu reprezentanți ai Biroului salubrizare din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara, pentru igienizarea unor colibe ridicate pe o zonă cu vegetație abundentă dintre clădirea Casei Tineretului și sala Banu Sport.

La fața locului au fost depistate patru persoane, dintre care trei bărbați și o femeie, care își amenajaseră trei colibe, cu cantități semnificative de deșeuri adunate în jurul acestora.

Cei în cauză au fost predați serviciilor sociale în vederea demarării procedurilor de reintegrare a lor în societate, aceștia fiind de loc din localitatea Ruginoasa – Iași și Segarcea – Dolj.

Locația a fost igienizată cu sprijinul reprezentanților societății de salubrizare a orașului, Retim. Poliția Locală face din nou apel la cetățeni ca, în cazul în care observă astfel de cazuri să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe emailul [email protected]

De la începutul acestui an, au fost identificate de polițiștii locali, fiind luate și măsurile legale, 59 de astfel de adăposturi improvizate pe raza municipiului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Colibe improvizate în spatele Casei Tineretului. Vezi din ce județe provin cei care locuiau acolo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.