Colegiul Ana Aslan va fi reabilitat termic prin fonduri europene

Colegiul Ana Aslan va fi reabilitat termic prin fonduri europene

Colegiul Ana Aslan va fi reabilitat termic prin fonduri europene.

Au fost publicați indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea termică a Colegiul Național „Ana Aslan”, proiectul cu indicatorii și documentația tehnică aferentă urmând a fi supuse la vot în plenul Consiliului Local.

CITEȘTE ȘI: Lovitură pe piața TV din România: postul lui Adrian Sârbu intră în insolvență

Astfel, consilierii urmează să aprobe, prin hotărâre, documentația și indicatorii pentru obiectivul „Expertiza + DALI + PT realizare șarpantă, reabilitare termică și modificări la corp școală Colegiul Național Ana Aslan”.

Realizarea lucrărilor de intervenție are ca scop reducerea consumului de energie finală prin creșterea performanței energetice a clădirii, în urma refacerii izolației termice, a utilizării resurselor de energie regenerabilă și monitorizării consumurilor de energie. Proiectul cuprinde lucrări de reabilitare, modernizare și recompartimentare funcțională a spațiului.

Lucrările includ izolarea termică a pereților exteriori și a podului, înlocuirea sistemului de colectare și evacuare a apei pluviale, refacerea instalațiilor termice, electrice și sanitare, înlocuirea tâmplăriei, montarea de becuri economice.

Odată contractată execuția, durata de realizare a lucrărilor este estimată la 12 luni. Valoarea estimată a investiției este de 11.704.502,38 lei (TVA inclus).

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *