Cod galben de vânt în vestul țării

Cod portocaliu de vânt puternic în zone montane din vestul țării

Cod galben de vânt în vestul țării

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de vânt valabilă pe parcursul zilei de joi, până la ora 22, în Banat, sudul Crişanei şi al Transilvaniei.

De asemenea, la altitudini de peste 1700 metri va fi viscol, vântul va avea intensificări cu rafale de 90 – 110 km/h, va ninge viscolit, iar vizibilitatea va fi redusă.

Potrivit ANM, în judeţele Arad, Timiş, Caraş-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu şi Braşov, vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55 – 65 km/h. Intensificări ale vântului vor fi şi în restul teritoriului, cu viteze în general de 40 – 50 km.

O altă avertizare de Cod galben este valabilă începând de joi, ora 22:00 până vineri, ora 22. Atenționarea este valabilă pentru Moldova, nordul Dobrogei, sudul Transilvaniei şi sud-vestul Olteniei, unde vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55 – 65 km/h.

CITEȘTE ȘI: Sondaj Avangarde: PSD, pe primul loc la europarlamentare, urmat de PNL și AUR

În Carpaţii Meridionali şi de Curbură, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări cu rafale de 90 – 110 km/h, ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată şi vizibilitatea redusă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *