Coadă uriașă la înscrierea copiilor la creșă, în Timișoara. De ce nu se pot depune actele online

crese 2 1

A fost nebunie miercuri, în prima zi de înscriere la creşele de stat din Timişoara. Pe o căldură sufocantă, zeci de părinţi s-au aşezat la coadă de dimineaţă, pentru a fi siguri că prind loc pentru micuții lor. Dosarele nu pot fi înregistrate online, însă, în acelaşi timp, oamenii au la dispoziţie o lună să facă asta.

CITEȘTE ȘI: Coronavirus România,1 iulie. Număr mare de decese. Bilanțul în Timiș

Aproximativ 250 de locuri sunt disponibile la creşele de stat din Timişoara, aşa că părinţii s-au grăbit să îşi înscrie copiii. Unii spun că au stat ore bune cu bebelușii, în soare, în fața instituției, conform stirileprotv.ro

Conducerea spune că se lucrează la flux continuu. Totuși, sunt mai puțini angajați, din cauza reducerilor de personal din timpul pandemiei.

Gabriela Crăciun, director Serviciul de Creşe Timişoara: “Suntem în inferioritate numerică deoarece în timpul pandemiei au plecat, nu am putut face concurs că nu era voie, nici acum nu este, dar noi am încercat să ne organizăm”.

Funcţionarii mai spun că le-au cerut oamenilor să păstreze distanţa, însă nu au reușit să controleze înghesuiala. Cât despre înscrierea online, oficialii susțin că nu fac decât să respecte procedurile, care impun documente în original la înscriere.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *