Clinică de înfrumuseţare la Timişoara

aBeauty Clinque

aBeauty Clinque1Cea mai mare reţea de clinici de estetică facială şi corporală neinvazivă din România, aBeauty Clinque, şi-a deschis o unitate şi la Timişoara.

Aceasta este situată pe Strada Eroilor de la Tisa nr. 63, la parterul complexului Vivalia şi oferă o serie de tratamente care înfrumuseţază corpul uman: tratamante corporale de slăbire, aniticelulită, contra pielii lăsate, de întinerere şi de tratare a diverselor probleme dermatologice, epilare definitivă, precum şi toată gama de injectări estetice, cu acid hialuronic sau cu toxină botulinică.

Foarte căutată este procedura de mărire a buzelor, care constă în injectare cu toxină botulinică.

De asemenea, aBeauty Clinique oferă servicii de tratare a vaselor capilare sparte, această fiind o procedură unicăîn România.

Interesul pentru acest gen de servicii a crescut foarte mult în ultimii trei ani, fiind o soluţie foarte rapidă pentru persoanele care vor să îşi atingă obiectivele de înfrumuseţare.

Clinica are protocoale superioare de diagnoză şi de lucru, apararatură testată cu rezultate dovedite, precum şi specialişti bine pregătiţi.

Evenimenul de la lansare s-a bucurat de prezenţa actriţei Ilinca Vandici. (P)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *