Clienți oripilați de langoșii cu viermi vânduți la o langoșerie din vestul țării. Video

Câțiva clienți au fost dezgustați de langoșii pe care i-au cumpărat de la o langoșerie din vestul țării. Viermii colcăiau în langoș, iar vânzătoarea a dat vina pe cașcavalul din produs.

CITEȘTE ȘI: Carne expirată, cu miros groaznic, vândută într-un magazin din Timișoara

„Aşa se mănâncă la noi, în Sântana, fiți atenți!” – este mesajul care însoţeşte un scurt video postat pe o reţea de socializare. Filmarea a fost făcută marţi, la langoşeria PFA Costea Ramona, situată în centrul oraşului Sântana şi ne prezintă discuţia dintre vânzătoare şi o cumpărătoare, după ce clienta achiziţionase mai mulţi langoşi din care unul era plin cu viermi.

CITEȘTE ȘI: Cod portocaliu și galben de vremea rea în Timiș. Update

„Sunt viermi sau nu sunt viermi?” – o întreabă clienta pe vânzătoare, arătându-i langoşul în care mişună larvele. „Ce facem, ne îmbolnăvim?” – continuă cumpărătoarea, în timp ce vânzătoarea vrea să ia langoşul înapoi, sugerând că ingredientul cu probleme ar fi caşcavalul. Până la urmă, clienta îi pune pe tejghea toţi langoşii cumpăraţi, cerându-şi banii înapoi şi ameninţând că anunţă Poliţia.

Instituţia care poate interveni în această situaţie este Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC). Gheorghe Iancu, şeful CJPC Arad, a declarat că nu a fost primită nicio plângere legată de situaţia de la Sântana, dar că instituţia se sesizează în urma articolului din Jurnal arădean/ Aradon şi va acţiona în consecinţă, scrie aradon.ro.

0 Comments

No Comment.