Clădirile publice, în vizor într-o comună timișeană

camin criciova

Clădirile publice, în vizor într-o comună timișeană.

Reabilitarea clădirilor care adăpostesc instituții publice sau, după caz, construirea unor sedii noi constituie, în mod firesc, una din preocupările centrale ale comunităților locale.

În comuna timișeană Criciova, situată la poalele platoului montan Poiana Ruscă, pe lista investițiilor programate (și bugetate) pentru acest an se situează mai multe asemenea obiective.

Astfel, administrația locală și-a propus să realizeze o clădire nouă pentru arhivă și să reabiliteze și recompartimenteze parțial actualul sediu al primăriei locale, alocând în acest sens suma de 131 de mii de lei, o sumă similară (mai exact 135 de mii) fiind alocată pentru reabilitarea sediului de școală din satul aparținător Jdioara.

Pentru modernizarea, mobilarea și echiparea digitală a școlii gimnaziale comunale, obiectiv care beneficiază de o finanțare prin programul național de redresare și reziliență, sunt alocați circa 450 de mii de lei, iar sala de sport și noul dispensar din centrul administrativ au primit și ele 15 și, respectiv, 50 de mii de lei.

CITEȘTE ȘI: Unul din doi bărbați cu vârsta de peste 50 de ani sunt afectați de o creștere a prostatei

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *