CJT a rămas fără un vicepreședinte

roxana iliescu 6

Ședința extraordinară de joi a Consiliului Județean Timiș a fost ultima la care a participat vicepreședintele Roxana Iliescu.

Prefectul județului Timiș, Eva-Georgeta Andreaș, a anunțat: „Având în vedere adresa prin care Partidul Mișcarea Populară a comunicat Instituției Prefectului, în data de 20 iunie, demisia doamnei Roxana Teodora Iliescu din calitatea de membru al PMP, a fost emis, în 21 iunie, în conformitate cu dispozițiile art. 9 și art. 12 din Legea 394/2004, ordinul de încetare de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier județean deținut de doamna Iliescu”.

CITEȘTE ȘI: Timișoreanca Nicoleta Voica și Alin Bagiu s-au căsătorit (video)

Înainte de a pleca din CJT, Roxana Iliescu a ținut să precizeze că a pregătit un raport de activitate pentru cei doi ani în care a ocupat funcția de vicepreședinte, document la care consilierii județeni vor avea acces până la ședința de săptămâna viitoare. De asemenea, ea a mai precizat:

„Am rămas în funcție cât timp am putut reprezenta în mod onest interesele timișenilor, nu interesele obscure ale unui individ mediocru”, mulțumindu-le la final colaboratorilor și colegilor din consiliu.

Este de așteptat ca pentru fotoliul de vicepreședinte să aibă loc, în perioada următoare, noi negocieri între partide.

Reamintim că, în urmă cu doi ani, pentru constituirea CJT a fost nevoie de negocieri la sânge, două ședințe fiind boicotate.

La ora actuală, în CJT, PSD are 16 mandate, PNL – 14, UNPR – trei, ALDE – două și PMP – două. Chiar și fără alianța cu PMP, obținerea unei majorități cu sprijinul UNPR nu pare a fi o problemă, cel puțin la prima vedere.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “CJT a rămas fără un vicepreședinte

  1. Unii va plangeti ca reconstructia unui pod dureaza 10 luni. De cateva luni doamna Iliescu isi tot da demisia. Ca cetatean atata vreau sa stiu: va avea si piste de biciclete?

  2. Acel raport de activitate contine si drumurile la saloane de infrumusetare, manichiura, mers la sala, mers la partid, la shoping (irina schroter) etc. cu masina cjt? Nu mai vorbim de deplasarile la Bucuresti cu avionul decontate de CJT Timis, iar la aeroport cu dusterul cjt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *