City-managerul Timișoarei a dat lovitura vieții

Aproape că uitasem că Timișoara are city-manager, un post despre care se vorbea doar atunci când se vehiculau nume care l-ar putea ocupa.

De când există o persoană în funcție, asistăm la o discreție totală, dându-se impresia că city-managerul nu se deosebește cu nimic de un referent sau de un inspector al primăriei.

CITEŞTE ŞI:
Dezvăluiri. Timişoreanca Brigitte Sfăt, despre suferinţa pe care i-a provocat-o Ilie Năstase

Nici vorbă de notorietate, mai ales că, probabil, nici măcar toți angajații primăriei nu știu cine ocupă această funcție. Iată însă că Sorin Drăgoi, titularul discretului post, a ieșit din anonimat și a dat o lovitură de proporții. Marea realizare nu este în planul administrativ, ci în cel sentimental, fapt care îi va crește, însă, brusc notorietatea.

VEZI ŞI:
Secvenţă din cotidian

Concret, city-managerul Timișoarei s-a cuplat cu Anemarie Calotă, nimeni alta decât fosta secretară a primarului Nicolae Robu! Lovitura este cu atât mai răsunătoare cu cât marea cucerire a lui Drăgoi era domnișoara după care întorceau capul cel mai des angajații primăriei, fiind o prezență pe care nu aveai cum să nu o remarci.

Idila nu este deloc discretă, așa cum a fost munca lui Sorin Drăgoi, pentru că Anemarie Calotă și-a făcut publică relația amoroasă pe contul de Facebook: ”Alături de tine, totul este atât de frumos.

Doi ani trăiți alături de un om minunat pentru care mulțumesc în fiecare zi că l-am întâlnit”.

Dacă relația se va concretiza și la starea civilă, Nicoale Robu ar fi persoană cea mai îndeptățită să devină naș, punând capăt, astfel, speculațiilor cum că în Primăria Timișoara nu există armonie între angajați.

3 Comments
aprodu 30/01/2019
Cine e si ciudatul asta? Cui ii pasa de el?
manager mioritic 11/09/2015
Se vede de ce in Timisoara investitiile sunt aiurea si fara nici o logica. Nu exista o prioritate pe proiectele mari! Unii manageri pe bani publici isi consuma energia "creatoare" pe idile la locul de munca!
Dan 09/09/2015
Cui pula mea ii pasa pe cine a agatat city managerul? Site de cacat!