Circulație oprită pe un pod din Arad din cauza vremii. Vântul puternic a provocat probleme în județ

pod Arad

Circulația pe pod rutier din Arad, care face legătura, peste râul Mureș, a fost blocată timp de mai multe ore din cauza condițiilor meteo.

Vântul, care a bătut cu putere în oraș, a rupt un stâlp mare de iluminat de pe podul Traian, ceea ce a declanșat un scurt circuit. Mai mult, stâlpul risca să cadă în Mureș sau peste cine trecea pe pod. În aceste condiții, tramvaiele au fost retrase din cartierul Aradul Nou, iar circulația pietonilor, bicicletelor și mașinilor a fost interzisă. La fața locului au ajuns echipaje de la compania de electricitate și Poliția Locală Arad pentru a remedia situația.

Podul face legătura, peste râul Mureș, între centrul municipiul Arad, cartierul Aradul Nou și mai departe, către Timișoara, pe DN69. Accesul către cartierul Aradul Nou și ieșirea către Timișoara pe DN69 a fost deviată prin cartierul Micălaca.

În județul Arad, pompieiri au avut mai multe intervenții pentru a înlătura copaci rupți, fire de curent căzute pe drumuri sau stâlpi de curent care stăteau să cadă sau chiar s-au rupt. De asemenea, de pe acoperișul unui bloc de pe Str. Vaslui, din municipiul Arad, s-au desprins bucăți de tablă.

 

radiotimisoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *