Circulaţie gâtuită între Timişoara şi Lugoj, timp de trei săptămâni

lucrari drumuri 2

Pe Drumul Naţional 6 Timişoara – Lugoj au demarat lucrări de întreţinere care vor impune restricţii de circulaţie timp de aproape trei săptămâni, după cum anunţă Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara din cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Lucrările vor dura până în data de 20 iulie, iar în această perioadă traficul rutier se va desfăşura, alternativ, pe o jumătate de cale. Conducătorii auto care doresc să evite drumul cu porţiuni pe care se derulează lucrări, iar traficul este restricţionat, au ca alternative autostrada A1, precum şi drumul judeţean Lugoj-Buziaş-Timişoara.

„Rugăm participanţii la trafic să respecte semnalizarea temporară a lucrărilor. DRDP Timişoara face toate eforturile pentru ca lucrările să fie finalizate rapid astfel încât circulaţia rutieră să fie afectată cât mai puțin timp posibil”, transmite direcţia regională din cafdrul CNAIR.

Informaţii detaliate privind starea reţelei de drumuri naţionale aflate în administrarea DRDP Timişoara pot fi obţinute de la dispeceratul regional, apelând numărul de telefon 0256.246.620, sau accesând site-ul www.drdptm.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *