Circulaţia trenurilor CFR Călători se desfășoară în condiții de iarnă

CFR anunță „trafic feroviar adaptat la condiții de iarnă”

Circulaţia trenurilor CFR Călători se desfășoară în condiții de iarnă

Traficul feroviar de călători se desfășoară în continuare conform reglementărilor specifice condițiilor de iarnă.

Se înregistrează întârzieri în circulația trenurilor în zonele aflate sub avertizările meteo de vreme nefavorabilă.

La această oră nu sunt trenuri operate de CFR Călători, blocate și nici nu au fost, ci doar trenuri care au întârziat așteptând remedierea disfuncționalităților apărute.

CITEȘTE ȘI: Bărbatul lovit cu parul a murit!

CFR Călători ține permanent legătura cu CFR SA, managerul infrastructurii, care realizează dirijarea circulației, dar și cu echipele din trenurile afectate de circulatia ingreunata, oferind asistență călătorilor.

Toate măsurile operative care se iau au ca principal scop circulația trenurilor în condiții de siguranță si securitate pentru pasageri.

Ca urmare a timpului nefavorabil care a generat ruperea firului contact rupt pe fir I Sărulești – Lehliu, la solicitarea CFR SA, în vederea asigurării intervalului de lucru pentru echipele de intervenție, sunt anulate astăzi, 28 ianuarie 2023, următoarele trenuri care circulă pe relația București Nord- Constanța și retur:

IR 1881 București Nord (plecare 11:30) – Constanța
IR 1586 Constanța (plecare 14:30) – București Nord
IR 1885 București Nord (plecare 15:31) – Constanța
IR 1682 Constanța (plecare 16:30) – București Nord
IC 581 București Nord (plecare 17:30) – Constanța
IR 1684 Constanța (plecare 18:30) – București Nord

Circulația feroviară se realizează cu tracțiune electrică pe firul 2 pe porțiunea afectată. De asemenea, pasagerii pot călători pe relația București Nord- Constanța și retur cu celelalte trenuri aflate în graficul de circulație.

Restituire contravaloare bilete, renunțare la călătorie

”Pasagerii care au bilete la trenurile suspendate sau la trenurile afectate de întârzieri şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea contravaloarea călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Recomandăm pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre condiţiile meteo şi să solicite informaţii despre eventualele întârzieri şi modificări produse în traficul feroviar la staţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521 și pe site-ul www.cfrcalatori.ro, în modulul de căutare trenuri, la Rute, Trenul meu”, transmite CFR Călători.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *