Ciocolata Americana şi Selgros te invită la un weekend delicios

ciocolata americana

Iubitorilor de ciocolată li se pregătesc surprize weekend-ul acesta la Timişoara.

Vineri, 19 februarie, şi sâmbătă, 20 februarie, toţi cei care îşi vor face cumpărăturile la Selgros (calea Aradului) vor avea ocazia să participe la degustarea sortimentelor Americana – brandul românesc al importatorului de ciocolată şi dulciuri Premium – Inter Conecter Timişoara.

Compania Inter-Conecter este importator şi distribuitor de ciocolată de lux, cu un vast portofoliu de furnizori consacraţi la nivel mondial ca Lindt – Hofbauer (Austria), Hamlet (Belgia), Heindl (Austria), Windel (Germania), Reber (Germania), Heilleman (Germania), ICKX Chocolaterie (Belgia), Klingele (Belgia) şi mulţi alţii. Brandul de ciocolată Americana este prezent din nou pe piaţa din România cu o variată gamă de sortimente: ciocolata neagră, cu arahide, cu cremă de lapte, cremă de căpşuni, alune, ciocolată pentru patiserii, crème tartinabile, batoane cu rom şi altele.

Standul pentru degustarea produselor oferite de Inter Conecter Timişoara se află pe raionul „Dulciuri”, unde sunt aşteptaţi toţi iubitorii de ciocolată să deguste produsele Americana.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns