Cine face lumină în cazul Enel? Nemulțumirile timișorenilor sunt tot mai mari

coada enel

Nemulţumirile timişorenilor legate de activitatea Enel nu sunt de ieri, de azi. Multă lume se plânge de întreruperile de curent, de bezna de pe străzi (pe Aleea Bucureşti nu e lumină de şase luni), de cozile de la sediul instituţiei sau de faptul că nu ajung facturile.

Cu toate acestea, problemele par a fi fără soluţionare, spre disperarea unui număr tot mai mare de timişoreni. Autorităţile sunt depăşite de situaţie, lumea s-a resemnat, iar Enel sfidează în continuare bunul-simţ, bătându-şi joc de clienţi.

Bunăoară, la sediul instituţiei, cozile sunt atât de mari încât e nevoie de o zi de concediu pentru a clarifica o problemă.

Stau oamenii cu orele ca să încheie un contract, să ceară schimbarea contorului sau să rezolve o încurcătură, de multe ori apărută tot din cauza Enel.

În acest timp, jumătate dintre ghişee sunt libere, fără angajaţi, pentru că se face economie de personal, fiind mai rentabil pentru companie ca să stea oamenii la coadă.

Culmea nesimţirii, nu mai merg nici măcar automatele unde se puteau achita facturile. „S-au defectat şi firma care se ocupă nu mai vine să le repare. Stau aşa de o lună. Dacă vreţi să plătiţi, mergeţi la un pay-point”, spune angajatul de la poartă, sintetizând situaţia scandaloasă de la Enel: să fii trimis chiar din sediul companiei într-un alt loc ca să achiţi factura!

Face cineva, totuşi, lumină?


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Cine face lumină în cazul Enel? Nemulțumirile timișorenilor sunt tot mai mari

  1. In strainatate sint 2-3 companii care ofera curent cu diferite preturi pe care le poti schimba. eu de exemplu nefiind in tara 6-7 luni pe an si neconsumind nici un watt de curent primesc odata la 2 luni (necitind contorul)facturi de 500-600 de lei ,iar inlunile in care sint acasaconsum curent de 300-400 de lei restul raminind in contul lor.Fiind handicapat locomotor nu pot sa ma deplasez la birourile lor sa rezolv acest lucru.Am lut contact telefonic precizindu-se ca se va rezolva,dar in zadar,Si minciuna este o vorba, Asta este ENEL!

  2. Romanilor le plac cozile, altfel nu înțeleg de ce merg în număr foarte mare în piața Traian în loc sa meargă și la Mall la Enel, unde nu este lume, deși au punct de lucru deschis de mai multe luni ! Se pot face contractele noi online pe site la ei și se evita coada, cine dorește poate opta pentru alta firma cu care sa semneze, Eon, RDS, Restart Energy, Pentru domnul care spunea ca este în străinătate, pe contract este menționat dacă este cu autocitire , în cazul în care nu se da citirea se baga pe factura estimativul de kW cât este scris în contract, presupun ca de asta ii vin costuri, banii se reglează doar când citește și Enel prin angajații trimiși și vin facturi de regularizare. Trebuie citit cu atenție contractul înainte de semnare, din păcate lumea sta la coada și nu este timp, se semnează fără sa se verifice ce semnează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *