Cine este şoferul care a provocat accidentul din Ungaria în timp ce transmitea live pe Facebook (VIDEO)

petru kalau

Şoferul care se afla la volanul microbuzului implicat în cumplitul accident din Ungaria, în urma căruia nouă români şi-au pierdut viaţa, era un bărbat din Târnăveni, anunţă Digi24.ro. Tatăl a doi copii, Petru Kalau transmitea live pe Facebook în momentul în care a intrat într-o depăşire, cu viteză, şi s-a izbit frontal de un camion.

De altfel, filmarea arată că bărbatul era mai atent la clipul video decât la drum, la manelele ascultate în maşină şi la comentariile de pe reţeaua de socializare, decât la şosea. Intră cu viteză într-o depăşire multiplă şi nu observă camionul de pe contrasens decât în ultima clipă, când este prea târziu să mai reacţioneze şi să evite impactul.

Potrivit Adevărul.ro, şoferul era din Târnăveni şi era tatăl a doi copii. În teribilul accident produs la aproximativ 60 de km de Budapesta, pe DN 4, şi-au pierdut viaţa 9 români.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis, miercuri, că toate cele nouă victime din accidentul de microbuz produs în Ungaria au fost identificate, fiind cetăţeni români. Trupurile au fost transportate la morgă pentru efectuarea necropsiei.

 

„Conform ultimelor informaţii obţinute în cursul nopţii de echipa consulară mobilă prezentă la faţa locului, toate cele nouă victime ale accidentului au fost identificate ca fiind de cetăţenie română. Trupurile neînsufleţite au fost transportate la morgă pentru efectuarea autopsiei”, anunţă MAE, într-un comunicat de presă.

Ministerul Afacerilor Externe va suporta costurile legate de repatrierea trupurilor neînsufleţite din Fondul special de urgenţă aflat la dispoziţia ministerului.

Articol preluat de pe ebihoreanul.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *