Cine candidează la Primăria Timișoara, din partea PSD. Acum este oficial!

Certificatul verde, desființat de un cunoscut medic timișorean: „Să revenim la ceea ce ştiam înainte / Să ne împărţim în sănătoşi şi bolnavi, nu în vaccinaţi şi nevaccinaţi”

Biroul Permanent Judeţean al PSD Timiş a decis, duminică, în unanimitate, să valideze candidatura fostului manager al Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, Voichiţa Lăzureanu, la funcţia de primar al municipiului la alegerile locale din luna septembrie.

CITEȘTE ȘI: Nu era de ajuns epidemia, românii care merg în Grecia în concediu au de-a face cu o nouă problemă

„Voichiţa Lăzureanu este o persoană cu reputaţie impecabilă, medic de excepţie, un redutabil participant la bătălia pentru fotoliul de şef al administraţiei locale. Este pentru prima dată în istoria PSD Timiş şi pentru prima dată în istoria Timişoarei când avem o femeie candidat, cu şanse reale de victorie”, arată un comunicat al PSD Timiş, remis, duminică, redaţiei.

Voichiţa Lăzureanu, născută în Timişoara, este medic primar în specializarea Boli Infecţioase şi conferenţiar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Cine candidează la Primăria Timișoara, din partea PSD. Acum este oficial!

  1. Tare…chiar credeti ca are vreo sansa?Cam 15%,ca restul e suprataxa…Sau desemnarea ca si candidat e un fel de recompensa,fara a mai lua in calcul si sansele de a castiga?V-ati scapat de o grija,ati desemnat o persoana,de-acu Dumnezeu cu mila…

  2. dacă îsi pune cv-ul cu originile parentale sansa ei se reduce sub 10 procente.interesant e că toti psd-istii îsi ascund originile mama tata cine sînt de unde sînt .nu se stie nimic . de ce ? ar putea cineva să ne spună acest alfriedo robierto înbogătitul tinerel de unde se trage ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *