Cinci zile de muzică la Gărâna Jazz Festival

Cinci zile de muzică la Gărâna Jazz Festival

Între 7 și 11 iulie 2021, melomanii sunt așteptați în Poiana Lupului la ediția a XXV- a Gărâna Jazz Festival, pentru a celebra, timp de cinci zile, un sfert de secol de jazz la poalele Semenicului.

Avishai Cohen și Lars Danielsson, Nils Petter Molvaer,Trygve Seim, Shri Sriram, Bugge Wesseltoft, David Helbock, Vincent Peirani & Émile Parisien, Francesco Bearzatti, Vasko Atanasovski, Mohini Dey, vor fi prezenți la ediția a XXV-a.

Organizatorii au pregătit o serie de evenimente (lansări și expoziții) și o scenă plutitoare pe Lacul Trei Ape.

În funcție de scenariile lansate de autorități, referitor la restricțiile sau, dimpotrivă, la ridicarea restricțiilor în desfășurarea evenimentelor culturale, veți primi informații legate de achiziționarea biletelor și alte evenimente plănuite pentru această ediție. Mai multe detalii pe www.garana-jazz.ro.

Festivalul Internațional de Jazz Gărâna este organizat de Fundația Culturală Jazz Banat, membră a European Jazz Network.

În ultimii ani, peste 100.000 de spectatori și numeroși artiști cu renume internațional au împărtășit experiența muzicii jazz de avangardă ascultată sub cerul liber în micul sat din inima Banatului. Au cântat la Gărâna: Eberhard Weber, Jan Garbarek, Stanley Clarke, Mike Stern, Tomasz Stańko, Jean-Luc Ponty, Stanley Jordan, John Abercrombie, Miroslav Vitouš, Zakir Hussain, Youn Sun Nah, Charles Lloyd, John Scofield, Jack DeJohnette, Hiromi, Terje Rypdal și mulți alții.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns