Cinci copii răniţi într-un accident produs în vestul ţării

accident podgoria

Duminică „zbuciumată” pentru arădenii care au asistat la slujba religioasă de la Catedrala Nouă. În jurul prânzului, un accident rutier a deranjat liturghia, dar şi traficul în zonă.
Protagoniştii incidentului au fost doi şoferi, unul care conducea o maşină de teren, iar celălalt aflat la volanul unui microbuz.

Maşina de teren, înmatriculată în Timiș, circula dinspre Calea Iuliu Maniu spre strada Corneliu Coposu, în timp ce, se pare, microbuzul venea pe direcţia Podgoria-Centru. În intersecţie, însă, cei doi s-au tamponat puternic, maşina de teren fiind lovită în plin de autoutilitară.

Ambii şoferi au declarat că au trecut pe culoarea verde a semaforului, lucru imposibil, iar problema este că nici nu au existat martori oculari care să aştepte sosirea Poliţiei. Aşadar, iţele accidentului vor fi destul de greu de desluşit. Totuşi, un posibil ajutor ar putea veni din partea şoferului maşinii de teren, acesta declarând că are montată o cameră de luat vederi pe bordul autoturismului. Circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate mai bine de o oră, timp în care poliţiştii au făcut măsurători.

Cinci copii au fost răniți. Cercetările poliţiştilor şi declaraţiile date de persoanele implicate în accidentul de la Podgoria scot la iveală faptul că şoferul autoturismului ar fi fost vinovat de producerea incidentului rutier. Potrivit Lorenei Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, conducătorul maşinii de teren ar fi intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, fiind lovit din plin de către microbuzul care circula regulamentar. În urma impactului au fost răniţi cinci copii, trei fetiţe de 12 şi 13 ani, şi doi băieţi, ambii în vârstă de 12 ani, toţi fiind aflaţi pe bancheta din spate a autoturismului. Poliţiştii continuă cercetările.

aradon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *