Chirie de 31.315 lei pe lună pentru sediul Inspectoratului Școlar Județean Timiș. Cine primește banii

directia apelor banat

De câteva săptămâni, sediul Inspectoratului Școlar Județean Timiș se află pe bulevardul Mihai Viteazul din Timișoara, în clădirea aflată în proprietatea Administrației Bazinale de Apă Banat (ABAB). Dacă pe bulevardul C.D. Loga, chiria pe care instituția o plătea către cei care dețineau clădirea era de 13.785 de lei, acum, inspectoratul școlar, prin Ministerul Educației, scoate lunar din buget… 31.315 lei!

CITEȘTE ȘI: Un tir încărcat cu mașini s-a răsturnat în apropiere de Lipova

Mutarea în sediul care se află în pregătire se pare că va mai dura mult și bine. Aceasta, pentru că doar acum a fost elaborat proiec-tul, după care, la anul, prin licitație, va fi desemnat constructorul. Coform unor reprezentanți ai inspectoratului, noul sediu al inspectoratului va fi gata, dacă se ia în calcul prognoza cea mai optimistă, în minim doi ani, și maxim patru ani


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Chirie de 31.315 lei pe lună pentru sediul Inspectoratului Școlar Județean Timiș. Cine primește banii

  1. „În câteva luni, Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş va avea un sediu propriu, în clădirea Liceului Tehnologic Agricol” (august 2015).
    „acum a fost elaborat proiectul, după care, la anul, prin licitație, va fi desemnat constructorul…Noul sediu al inspectoratului va fi gata… în minim doi ani, și maxim patru ani” (noiembrie 2019).
    Parca sunt episoade din „Tanar si nelinistit”.

  2. Dati le un sediu pe măsură lor , asa , ca pentru obrazuri subtiri , sa aiba neaparat aer conditionat , cît mai centru , ca nu se poate ca angajatii acestei entități sa lucreze la periferie , ceva renovat , sau vreun imobil nou nouț , pentru ca merita , este mult de lucru , trebuie elaborate si plimbate hîrtii , foarte importante , nu conteaza cît costă renovarea , sau cît costă chiria , ca doar nu plătesc din buzunar, plătește statul român , ce sa faca daca nu mai exista spatii disponibile în școlile care au rămas fără elevi , care nu sint deloc puține , si poate trebuie mărita si schema de personal , trebuiesc făcute angajări , dar numai prin concurs , desigur.

  3. Sa speram ca-i desfiinteaza pe pungasii astia incompetenti si impotenti din inspectorate! Dar oricum au distrus invatamantul timisean:((

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *