China a fost dată în judecată pentru răspândirea noului coronavirus. COVID-19 ar fi rezultatul unei arme biologice

Un proces de 20 de trilioane de dolari a fost intentat în SUA împotriva autorităților chineze din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit Forbes.ro.

Avocatul american Larry Klayman și grupul său de avocatură Freedom Watch, împreună cu compania Buzz Photos (Texas), au intentat un proces împotriva guvernului chinez, armatei chineze, institutului de virologie Wuhan, directorului Institutului de Virologie Wuhan, Shi Zhengli, și generalului major al armatei chineze, Chen Wei.

Reclamanții solicită despăgubiri de 20 de trilioane de dolari, susținând că virusul COVID-19 este rezultatul unei arme biologice pregătite de autoritățile chineze.

Ei au acuzat China că a generat numărul de morți ai pandemiei, a furnizat sprijin material teroriștilor, a conspirat pentru a provoca răni și moartea cetățenilor americani.

Reclamanții susțin că virusul a fost scăpat de la Institutul de Virologie Wuhan și că virusul COVID-19 a fost „proiectat” de China pentru a ucide populațiile în masă. Armele biologice au fost scoase în afara legii în 1925 și, prin urmare, o astfel de armă biologică este o armă de distrugere în masă teroristă, a menționat avocatul.

Grupul american citează mai multe rapoarte media care au spus că a existat un singur laborator de microbiologie în China, care a gestionat viruși avansați precum noul coronavirus – în Wuhan. Pentru a acoperi, susțin reclamanții, China a legat declarații privind coronavirusul și protocoalele de securitate națională.

Sursa: stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

8 Comments
Dan 5 aprilie 2020
Hotii striga HOTII !!!!!
Eu 1 aprilie 2020
Mai mare probabilitate este ca S.U.A sa aiba aceasta gresala de laborator si in momentul pierderi controlului China sa suporte consecintele
Elvis 1 aprilie 2020
Chiar daca aceat avocat da in judecata China pentru pierderea de sub control sau initierea acestui virus sansele ca atat argumentele aduse impotriva chinei cat si castigul procesului sunt mici , de oare ce S.U.A are colaborare cu China si numeroase instituti sunt conduse de ei in statul Chinez
anonim 31 martie 2020
Pe baza de reciprocitate ! Nu se stie ,din Laboratoarele de Nanomateriale si Tehnologii, ale Chinei sau USA,sau altii,a fost facut scapat...!
Bruno Andrei 30 martie 2020
Chiar atat de flamanzi ati ajuns si voi incat sa publicati fake news uri d astea cate casa! Rusine!