China a fost dată în judecată pentru răspândirea noului coronavirus. COVID-19 ar fi rezultatul unei arme biologice

covid 19

Un proces de 20 de trilioane de dolari a fost intentat în SUA împotriva autorităților chineze din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit Forbes.ro.

Avocatul american Larry Klayman și grupul său de avocatură Freedom Watch, împreună cu compania Buzz Photos (Texas), au intentat un proces împotriva guvernului chinez, armatei chineze, institutului de virologie Wuhan, directorului Institutului de Virologie Wuhan, Shi Zhengli, și generalului major al armatei chineze, Chen Wei.

Reclamanții solicită despăgubiri de 20 de trilioane de dolari, susținând că virusul COVID-19 este rezultatul unei arme biologice pregătite de autoritățile chineze.

Ei au acuzat China că a generat numărul de morți ai pandemiei, a furnizat sprijin material teroriștilor, a conspirat pentru a provoca răni și moartea cetățenilor americani.

Reclamanții susțin că virusul a fost scăpat de la Institutul de Virologie Wuhan și că virusul COVID-19 a fost „proiectat” de China pentru a ucide populațiile în masă. Armele biologice au fost scoase în afara legii în 1925 și, prin urmare, o astfel de armă biologică este o armă de distrugere în masă teroristă, a menționat avocatul.

Grupul american citează mai multe rapoarte media care au spus că a existat un singur laborator de microbiologie în China, care a gestionat viruși avansați precum noul coronavirus – în Wuhan. Pentru a acoperi, susțin reclamanții, China a legat declarații privind coronavirusul și protocoalele de securitate națională.

Sursa: stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “China a fost dată în judecată pentru răspândirea noului coronavirus. COVID-19 ar fi rezultatul unei arme biologice

  1. Pe baza de reciprocitate ! Nu se stie ,din Laboratoarele de Nanomateriale si Tehnologii, ale Chinei sau USA,sau altii,a fost facut scapat…!

  2. Chiar daca aceat avocat da in judecata China pentru pierderea de sub control sau initierea acestui virus sansele ca atat argumentele aduse impotriva chinei cat si castigul procesului sunt mici , de oare ce S.U.A are colaborare cu China si numeroase instituti sunt conduse de ei in statul Chinez

  3. Mai mare probabilitate este ca S.U.A sa aiba aceasta gresala de laborator si in momentul pierderi controlului China sa suporte consecintele

    1. Unde au gresit . in laboratorul din Wuhan ???? China trebuia sa raporteze cat mai rapid riscul unei pandemii cu acest virus , ei stiau si au intarziat aprox. 3sapt. Este lege ca orice stat care are o infectie cu un agent patogen ce risca sa devine epidemie sau chiar pandemie trebuie URGENT sa o raporteze la OMS . Nu au facut acest lucru si sunt VINOVATI !!!! Vor plati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *