Chiar aşa? Mama ei de şoferie…

Trecerile pentru pietoni sunt inexistente pentru unii conducători auto. Timişorenii s-au obişnuit, deja, să ocolească autovehiculele parcate în locuri nepermise. Totuşi, uneori se întâmplă ca şoferii să nu aibă nici urmă de bun-simţ.

Pe Bulevardul Revoluţiei din 1989, la intersecţia cu strada Mihai Eminescu, un loc destul de aglomerat, doi şoferi au ocupat aproape în întregime trecerea pentru pietoni.

parcare pe trecere

Cu greu s-au strecurat printre cele două maşini cei care au dorit să traverseze regulamentar.

Mămicile cu cărucioare, dar şi persoane în vârstă au fost nevoite să ocolească maşinile pe carosabil, expunându-se la nişte pericole ce ar fi putut avea consecinţe greu de imaginat.

Trebuie specificat şi faptul că vizibilitatea altor conducătorilor auto era practic compromisă din cauza maşinilor parcate aiurea, aşa că cu greu s-a putut da prioritate pietonilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Chiar aşa? Mama ei de şoferie…

  1. …. nu va suparati pe ei …. sunt turisti straini care viziteaza Timisoara , viitoarea capitala culturala a Europei !! …si care nu trebuie sa plateasca Timpark pentru a stimula turismul local !!
    Deci sa nu va treaca prin cap sa chemati Politia !!…. oricum nu vine….. pentru ca nu avem asa ceva ! …. e ca si cum am astepta sa vedem aurora boreala la Timisoara !

Lasă un răspuns